Detalii livrare

Costurile pentru transport le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

  • 20 RON pentru comenzi in Romania. Taxa de transport include TVA

In cazul in care coletul va depasi mai mult de 10 kg acestea vor avea o taxa suplimentara pentru fiecare kg In cazul coletelor ce depasesc 5 kg ,se va percepe o taxa de 0,9 Ron +TVA pentru fiecare kg suplimentar (valabil si pentru Bucuresti ),indifferent de valoartea coletului .

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) insa timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 – 72 ore de la lansarea comenzii.

*Durata de livrare a produselor de  72 ore de la lansarea comenzii sunt oferite in conditii de disponibilitate a produselor si in perioadele cu un volum scazut de comenzi. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.